Räds ni sanningen?

Den här bloggen ljuger inte. Det kan du vara säker på. Känn dig trygg här och lita på det jag skriver, men var alltid noga med att tänka självständigt och svälj inte allt med hull och hår. Råkar du svälja min information i en tugga så garanterar jag att du inte blir förgiftad. Det här är inte en häxbrygd.

Visst finns det ett skuggsamhälle i Sverige, men det vill inte socialister, kommunister, nyliberaler, globalister och kapitalister kännas vid. Varför då, kan man undra? Jag anar nog. 😉

Det är viktigt att vi talar om skuggsamhället för det kontrollerar det officiella samhället mer än vad många vet om eller vill kännas vid. Skuggsamhället går att likna vid människans undermedvetna. Det kontrollerar och styr dagsmedvetandet, formar oss och vårat öde.

Jag har rätt när jag skriver att Sveriges migrationspolitik har en baksida som drabbar migranterna och arbetarklassen mycket negativt. Vi har en uppseendeväckande mottagning, en massinvandring av sällan skådad art. Systemet är inte konstruerat till att klara av det höga trycket och det märker vi tydligt från år till år.

På vilket sätt kommer de invandrade till skada? Jag kan ta några exempel.

1. Det svenska välfärdssystemet är överbelastat. Det påverkar den svenska arbetarklassen och de invandrade mycket illa i form av ökad arbetslöshet, ökad bostadsbrist, nedskärningar i vård, skola och omsorg, lägre pensioner, försämrade villkor för kroniskt sjuka, trasiga vägar, vägtullar, vanvårdade åldringar, höjda matpriser osv, osv.

2. Språk. Socialisterna & kommunisterna är av åsikten att språkkrav är kränkande och rasistiskt. Det kan ju låta sött och omtänksamt, men är det verkligen det? Vem är du i ett främmande land när du inte behärskar det dominerande språket? Du hamnar utanför, i ett skuggsamhälle, och i klorna på staten. ”Språket är det förnämsta medel, som vi människor äga för att meddela varandra våra tankar och uttrycka våra känslor. Det är lätt att inse, att språkets betydelse är ofantligt stor. Ju högre ett folk står i kulturellt avseende, desto högre utvecklad är dess förmåga att kläda sina tankar i ord. Språkets utveckling håller jämna steg med andens.”

3. Bidrag. Socialisterna och kommunisterna tycker att migranter skall vara bidragsberoende. Det ger dem kontroll över migranterna, men på vilket sätt gynnas migraterna? Kanske tycker många att det är lyxigt och bekvämt kan att bli försörjd av staten, men individen får ge avkall på mycket- sin frihet, sin individualism, sitt inflytande över samhället. En bred arbetsmarknad är godhet och omtanke, en marknad anpassad efter individerna. Alla människor behövs och kan göra en bestående insats i det gemensamma- om de bara tillåts.  Det är ett vansinnigt slöseri  att sätta människor på undantag. Samhället och världen mister oersättlig kunskap och vishet. Den kommer aldrig åter.

4. Lönedupmning. Jag vet vilka ni är som vill lönedumpa svenska folket, men era egna löner skall inte dumpas. 😉 Migranter som saknar språkfärdigheter, utbildning och kunskap om det nya landet är tacksamma offer för bedragarna. Migranterna är först ut att ”dumpas”, därefter sprids det gradvis över till svenska folket som plötsligt en dag också finner sig varande lönedumpade. Fiffigt. 😉

5. Svartkontrakt. Hyresvärdar och privatpersoner (bl. a svensk, vit medelklass i storstäderna) säljer hyreskontrakt åt migranterna. Kontrakten kostar ofta många hundratusen kronor beroende på standard och läge. Man säljer också första plats i bostadsköerna för stora slantar.

6. Svarthotell. Hyresvärdar, hyresgäster och bostadsrättsinnehavare hyr ut bäddar åt migranter och andra hemlösa. De kan få betala bortåt 3000 kr vardera per månad och bädd i svarta pengar. De bor många och trångt i bostaden.

7. Den finns en svart marknad med uppehållstillstånd och arbetstillstånd. Det kostar många hundratusen svarta kronor.

8. Flyktingförläggningar. Nu talar jag främst om privat regi. Där finns miljoner att tjäna in på människor som befinner sig i eländiga situationer.

9. Förorter. Politikerna är rasister och klassister. Därför har de tryckt in migranter i storstädernas förorter och skapat getton. Där vill dom inte själva bo eller arbeta och tillsammans med tredje statsmakten gör de sig lustiga över dessa utanförskapsområden.

Det finns ett skuggsamhälle i Sverige. Räds ni sanningen?

(Ni får förlåta mig, kära socialister & kommunister, men jag är inte så lite less på er. Ingen nämnd, ingen glömd – eller hatad).

Ps! Jag känner igen tillvägagångssättet i den attack som riktas mot Billström. Med 99,9 % säkerhet kan jag säga dig att Expo har ett finger med i spelet. 😉

Det finns inget demokratiskt land i världen som har så banala och meningslösa offentliga debatter som Sverige. Jag skrattar varje dag men oroas också över framtiden. Dumheten är farlig och har förstört många samhällen och civilisationer genom historiens gång.

Detta inlägg publicerades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar